Zpravy

15.12.2020

Fruko-Schulz IbalGIN

Fruko-Schulz uvádí na trh novinku 2020

Společnost Fruko-Schulz pokračuje v rozšiřování svého produktového portfolia. Na trh aktuálně uvádí novou prémiovou značku českého ginu – IbalGIN.

Tajemství ginu Fruko-Schulz IbalGIN je oddělená destilace aromatických bylin, která přispívá ke zdůraznění bylinného aroma a chuti. Jednotlivé destiláty jsou poté pečlivě smíchány podle starého receptu. Základní přísady jsou: jalovec, citronová kůra, koriandr, kmín, kardamom, andělika, skořice, anýz.

21.10.2020

Barrister Gin
Navy Strength

Nový ruský Barrister Navy Strength Gin je zařazen do portfolia Fruko-Schulz

Nový ruský Barrister Gin Navy Strength s obsahem alkoholu 55% už je ve Fruko Shopu! Tento gin vyroben výhradně z tuzemských surovin. Vysoký obsah alkoholu napomáhá odhalit všechny vůně bylin, květin a koření, použitých při výrobě této novinky.

Barrister Gin se vyrábí velmi šetrným způsobem podle původní britské receptury: pro každou bylinnou složku se nejprve vytváří aromatický destilát, a až poté se tyto ingredience smíchají. Zmíněný postup přispívá ke zvýraznění jednotlivých bylin: koriandru, kmínu, skořice, anýzu, či čerstvé citronové kůry. Výsledkem je opravdová chuťová senzace! Delikátní, pitelný a osvěžující– popíjení ginu Barrister se pro Vás stane skutečným zážitkem!

Surový charakter Barrister Gin Navy Strength se projevuje nejenom v vysokém obsahu alkoholu ale i v designu etikety, kde vyobrazen Ondřejský kříž, používaný na vlajce Ruského Carského Námořnictva a Námořnictva Ruské federace. Tahle vlajka nás odkazuje na bojovný duch námořníků carské flotily, jejichž odvaha byla prověřena ve spoustě námořních bitev.

Láhev ginu Barrister Navy je tónována do syté modré barvy a etiketa vypadá schválně jako „odřená“ pro přidání co nejvíc realistického pocitu láhvi zvednuté z mořských  hlubin. Barrister Gin Navy je skutečně odvážný nápoj pro odvážné dobrodruhy.

 

14.10.2020

Hrdina boje
s koronavirem

Společnost Fruko-Schulz získala ocenění „Hrdina boje s koronavirem“

Rok 2020 si budeme pamatovat jako rok plný výzev. Za mimořádných událostí vyvolaných koronavirem  sdružení Czech TOP 100, které už více než 20 let vyhodnocuje obdivované firmy v České republice a uděluje ceny v oblasti ekonomiky, v tomto roce ocenilo firmy a instituce, které se zapojily do boje s koronavirem.

Společnost Fruko-Schulz, zabývající se výrobou lihovin, také byla zařazena do žebříčku „Obdivovaných firem“ a získala titul „Hrdina boje s koronavirem“ za práci během krizového období, kdy zajištovala zásobování orgánů státní správy dezinfekčními prostředky.  Už v polovině března se společnosti Fruko-Schulz podařilo rychle zorganizovat výrobu dezinfekce ANTI COVID a tímto včas poskytnout potřebnou pomoc. Na toto ocenění jsme pyšní a skutečným potěšením pro celou společnost a každého zaměstnance.

28.06.2020

Fruko-Schulz
Proti-COVID

Fruko-Schulz představuje dezinfekční prostředek pro osobní hygienu

Společnost Fruko-Schulz s.r.o. zahájila výrobu dezinfekčního prostředku s virucidním účinkem pro osobní hygienu Proti-COVID.

Jedná se o dezinfekční prostředek, jehož složení doporučila WHO a který spolehlivě působí proti řadě bakterií a virů, včetně koronaviru SARS-CoV-2.

Výroba probíhá pouze ve velkoobchodním balení 5 l.

Dezinfekční prostředek Proti-COVID je k prodeji na našich podnikových prodejnách Cash & Carry v Jindřichově Hradci, v Cash & Carry v Praze, v podnikové prodejně v ulici Komenského 12 a také na čerpací stanici FrukOil.

Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku.